INGENII DEXTERITAS

A DEXTER Informatikai és Tanácsadó Kft. fókuszában az oktatási, képzési terület széles spektrumán fejlesztett informatikai rendszerek és kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások állnak.

A megoldásaink az adminisztrációtól, az e-learning és kooperációs rendszereken át, az elektronikus ügyintézésen keresztül a monitoring és vezetői információs rendszerekig terjednek.

Értjük és megértjük ügyfeleink stratégiai céljait, elvárásait, kidolgozzuk a koncepciót, terveket készítünk és menedzseljük a projekteket. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk, hogy folyamatosan megfeleljünk a külső környezet elvárásainak.

Húsz év tapasztalata, hogy a közös sikert csak a folyamatos megújulás, és az innováció képessége jelenti.

Kooperáció vagy e-learning ?

Mindkettő. A CooSpace egy olyan kommunikáció központú együttműködési rendszer, melyben az egyes színterek (kooperációs terek) egy-egy adott feladat megoldása köré szerveződnek.

Legyen egy felsőoktatási kurzus, kis- és középvállalkozás menedzsment feladatai, nagyvállalati szervezetfejlesztés, tanfolyami oktatás vagy akár kutatási projekt. Minden ügyfelünk az igényeihez és a megoldandó feladat sajátosságaihoz igazodóan veheti használatba a felkínált eszközöket.

CooSpace Education: feladatok beadása és értékelés, plágium keresés, elektronikus vizsgáztatás, SCORM tananyagok kezelése, naptárkezelés és szinkronizáció, video streaming, fogalomtár, video konzultáció, elérés mobil alkalmazásból (ios, android), értesítések kezelése.

A CooSpace Business - egy olyan kooperatív eszköz, mely egy szervezet szereplői (dolgozók, ügyfelek, management) között teremt együttműködési lehetőséget a virtuális térben a web 2.0 eszközeivel. Célja az aktív és interaktív, tartalomhasználó és tartalom-létrehozó közösségek támogatása.

Képzés menedzsment

Hiánypótló, kipróbált megoldásunk segítségével a felnőttképzők, tanfolyamszervezők egyszerűen, átláthatóan tervezhetik oktatási és adminisztrációs folyamataikat. A folyamat minden szereplője pontos és friss adatok birtokába jut, miközben a lebonyolító gyorsabban és hatékonyabban tudja ellátni a feladatát.

Az iCorso a toborzástól a lebonyolításon át, a jelentések készítéséig minden szükséges adminisztrációt támogat. Az iCorso használata megteremti a lehetőséget a képzési folyamat tartalmi-módszertani megújításához is.

Koncentráljon a képzésre, az adminisztrációt elvégzi az iCorso.

Teljes körű megoldást kínálunk a képzés adminisztrációján túl a tanfolyamokra történő jelentkezéstől, a tanfolyami díjak befizetésén át, a képzés tartalmi (e-learning) támogatásáig. A hatékony képzésszervezés nélkülözhetetlen eleme egy monitoring rendszer, mely képes hatékonyan segíteni a menedzsment döntéseket.